lördag 10 januari 2009

Hetaste killen 2009!

Kolla in Ryan Sheckler! Han är en känd skatare, och har ett eget program på mtv, "Life of Ryan". Han är typ inte lite snygg heller. Jag skulle gärna mysa med honom, hehe. Håller ni med???? Check him out!

Fakta om Ryan: Ryan är född 30 december 1989 i Orange, Kalifornien, USA. Han är en professionel skateboardåkare. Han utövar även snowboardåkning, surfing och motorcross. Det sägs att redan vid 18 månader stog han på en skateboard för första gången. År 2003 blev han en av världens yngsta professionel skateboardåkare. Iaugusti samma år deltog han i X Games och där blev han (13 år gammal) tidernas yngste deltagare som tagit hem en guldmedalj. Han är även den yngsta som fått en egen sko designad, en så kallas promodel, han var då 16 år.

På MTV har han också en serie "Life of Ryan" som gjort stor succé. Där får man följa Ryan och hans familj/vänner på alla hans äventyr, samt hans försök att leva som en helt vanligt ungdom. Hans vänner heter: Taylor, Mitch, Casey, Tony, Tina, Rege, Viktor, Carl med många fler.

Kolla in serien!

Inga kommentarer: